Născut pentru ca noi să avem viață

Nasterea lui IsusAtât de des adevărata semnificaţie a Crăciunului este înnecată de către accentul pe care cultura noastra îl pune pe aspectul comercial şi secular al sărbătorii. Dar dacă suntem sinceri cu noi înşine, noi creştinii suntem la fel de vinovaţi precum cultura în care trăim pentru pierderea semnificaţiei Craciunului. Adeseori ne concentrăm prea mult pe naşterea pruncului Isus, şi neglijăm semnificaţia acestui eveniment, neglijăm scopul cu care Isus a venit în această lume.

Read more...
Monday, 15 December 2014 16:02
 
Adevărata schimbare

Adevarata schimbareO femeie devenită de curând creștină își descria astfel experiența convertirii: „Sunt atât de bucuroasă că am devenit creștină. Am un unchi bătrân pe care obișnuiam să-l urăsc atât de tare încât i-am promis că nu mă voi duce la înmormântarea lui. Dar acum vă mărturisesc că m-aș duce bucuroasă oricând.”

Ce schimbare radicală, nu-i așa? Asemenea lupului care își schimbă părul dar năravul ba.

Cu toții știm că schimbarea pe care o presupune convertirea la credința creștină înseamnă mult mai mult decât aderarea la o religie însoțită de declarații entuziaste. Întoarcerea la Dumnezeu presupune o schimbare lăuntrică din care izvorăște mai apoi schimbarea exterioară. Dar cum are loc această schimbare?

Read more...
Friday, 28 November 2014 10:30
 
Privește la Dumnezeu

Priveste la Dumnezeu”Vedeți ce dragoste ne-a arătat Tatăl, să ne numim copii ai lui Dumnezeu!” 1Ioan 3:1

Pastorul și evanghelistul Paul Washer compara închinătorul adevărat cu un om care se oprește dintr-o dată pe o stradă aglomerată și privește stăruitor în sus. După ceva timp, unul câte unul, trecătorii i se alătură pentru că vor să descopere la rândul lor acel lucru care i-a captivat acestuia întreaga atenție.

Dacă ești cu adevărat creștin atunci ești, prin definiție, un închinător care nu doar că s-a oprit din alergarea lumii ridicându-și privirea înspre Dumnezeu ci prin modul în care se închină atrage în mod constant atenția altora înspre centrul închinării sale. E ca un fel de indicator care îndreaptă mereu ochii celor din jur înspre ceea ce aceștia trebuie să vadă.

Read more...
Tuesday, 21 October 2014 08:23
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 23

info metanoia

programul bisericii

live

live

predica din weekend copy

motive de rugaciune

youtube yahoo facebook

line