Un „bolovan” în drumul tău

bolovanSe spune că undeva într-o Împărăție îndepărtată, cu mulți mulți ani în urmă, era un drum foarte circulat. Mulțimi de oameni foloseau drumul pentru a călători pe el și pentru a-și căra mărfurile dintr-un loc în altul. Era un drum foarte important pentru acea Împărăție.

Într-o zi însă, în mijlocul drumului a apărut un bolovan mare. A venit primul călător, s-a oprit, s-a uitat, a dat din cap spunând: „Incredibil? Cineva ar trebui să dea bolovanul acesta la o parte!”, apoi l-a ocolit și a mers mai departe. A venit al doilea si a făcut la fel. Tot așa au făcut și al treilea, și al patrulea, și al o sută-lea, și al o mie-lea.

Read more...
Wednesday, 20 August 2014 11:23
 
Ce nu este Libertatea!

LibertateLibertatea este de cele mai multe ori prost înțeleasă. Majoritatea oamenilor cred că a fi liber înseamnă să faci ce vrei tu, când vrei tu. Problema e că indiferent cum o dai, te vei confrunta cu limitări date fie de legi fizice, fie de legi morale, fie de legi civile. Și știi de ce? Pentru că lumea nu poate funcționa fără anumite legi. Pentru că viața în sine este guvernată de legi invizibile, imposibil de evitat. Și atunci, întrebarea este: suntem noi liberi cu adevărat? Ești tu liber cu adevărat, sau ai doar impresia? E libertatea pe care ți-o dorești ceva realizabil sau imposibil?
Noi știm că omul este coroana creațiunii lui Dumnezeu, Creatorul și El, Cel care a pus legi în Univers, este și cel care definește ce este libertatea.Totuși, în articolul de astăzi aș vrea să vedem ce NU este LIBERTATEA.

Read more...
Wednesday, 18 June 2014 14:59
 
Un loc de unde nu te întorci la fel

OlteniaCe s-ar întâmpla dacă într-o zi ai avea posibilitatea sa trăieşti ceva ce îţi va schimba perspectiva? Am primit posibilitatea aceasta, fără să îmi dau seama, în vara anului trecut. Am plecat cu un mod de a-mi înţelege problemele, şi m-am întors fără ele, fiindcă am conştientizat că, de fapt, eu nu am probleme. Sau cel puţin nu le pot numi aşa. Am ajuns în Oltenia, unde am petrecut 2 săptămâni.

Read more...
Wednesday, 04 June 2014 21:31
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 18

info metanoia

programul bisericii

live

live

predica din weekend copy

motive de rugaciune

youtube yahoo facebook

line